Menü
Menü

Pretparken op de Lüneburger Heide

 

Heide Park Resort

 
Heidepark Soltau
Heidepark Soltau

Het grootste pretpark van Noord-Duitsland en het korte tripavontuur
Met meer dan 40 attracties en shows biedt Heide Park Resort uitzonderlijke avonturen voor elke smaak. Of het nu gaat om een gezin met kinderen of een fan van actie: afhankelijk van leeftijd en interesse kiest elke gast zijn individuele ervaring.www.heide-park.de

 
 

Serengeti Park Hodenhagen

 
Serengeti Park Hodenhagen
Serengeti Park Hodenhagen
Het Serengeti-park in Hodenhagen is het grootste safaripark van Europa. Op 220 hectare kom je 1500 wilde en exotische dieren tegen, soms van dichtbij en ervaar veel plezier in meer dan 40 ritten en shows.
Het Serengeti Park is een stukje Afrika in het midden van de Lüneburger Heide. Met uw auto of in de Serengeti-bus met safarigids maakt u een reis van 10 kilometer door verschillende landschapsgebieden. 
www.serengeti-park.de
 
 

Wereld Vogelpark Walsrode

 
Wereld Vogelpark Walsrode
Wereld Vogelpark Walsrode

een avontuur dat inspireert!

Ervaar vogels van over de hele wereld van dichtbij. Duik in een prachtig bloemenparadijs. Geniet van spannende shows en attracties.
Ontspan in de natuur.
www.weltvogelpark.de

 
 

Wildpark Schwarze Berge

 
Wildpark Schwarze Berge
Wildpark Schwarze Berge

Daar zijn ze, net achter de ingang, met hun buik, borstelige ruggen en verfrommelde neuzen. De dikbuikige varkens zijn het welkomstcomité van de Wildpark Schwarze Berge, die graag wordt gevoed en gestreeld en alle bezoekers opwindt met zijn nakomelingen. Maar dat is niet alles dat het natuurpark in het Harburggebergte te bieden heeft. In het idyllische park van 50 hectare kunnen ongeveer honderd soorten dieren met ongeveer duizend dieren worden ontdekt.
wildpark-schwarze-berge.de

 
 

Wildpark Lüneburger Heide

 
Museumboerderij Wennerstorf
Museumboerderij Wennerstorf
Natuurlijk ligt de nadruk op de dieren: majestueuze tijgers, schattige varkens, exotische uilen, levendige otters, wolven, kleine geiten en vele andere dieren wachten op nieuwsgierige bezoekers. De grote avontuurlijke speeltuin, een Treckerbahn en veel klimuitrusting langs de paden willen worden opgenomen.
www.wild-park.de
 
 

Miniatuur Wonderland

 
Miniatuur Wonderland
Miniatuur Wonderland
De Miniatur Wunderland is s werelds grootste modelspoorfaciliteit en de belangrijkste toeristische attractie van Hamburg. Reeds meer dan 18 miljoen bezoekers van over de hele wereld hebben een miniatuurwereld van superlatieven gezien in Speicherstadt in Hamburg. Op 1.499 vierkante meter is een uniek miniatuurmeesterwerk gecreëerd in ongeveer 923.000 werkuren en het blijft groeien. Naast geavanceerde technologie maakt het vooral indruk met zijn rijkdom aan details. 
www.miniatur-wunderland.de
 
 

Openluchtmuseum op de Kiekeberg

 
Openluchtmuseum op de Kiekeberg
Openluchtmuseum op de Kiekeberg
Het openluchtmuseum op Kiekeberg ligt in de Black Mountains ten zuiden van Hamburg in de idyllische rozentuin. Meer dan 40 historische gebouwen en tuinen op een openluchtterrein van 12 hectare vertellen over de cultuur en de manier van leven in de Winsener Marsch en de noordelijke Lüneburger Heide. Het is gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen A7 en A 261, op slechts vijf minuten van de afrit HH-Marmstorf.
www.kiekeberg-museum.de
 
 

Mountain & Valley Adventure Resort

 
Mountain & Valley Adventure Resort
Mountain & Valley Adventure Resort
In Bispingen, in de noordelijke heide rond de legendarische Snow Dome, wordt het nieuwe "Mountain & Valley Adventure Resort" geopend met veel nieuwe attracties. Wat een gek idee: skiën, snowboarden, snowtubing en rodelen in het midden van de Lüneburger Heide - 365 dagen per jaar. Wat begon met de Snow Dome in 2006, wordt vanaf 20 juli 2019 een gigantische nieuwe avontuurlijke avonturenwereld voor het hele gezin.
www.abenteuer-resort.de
 
 

Het film dierenpark Eschede

 
hij filmt dierenpark Eschede
hij filmt dierenpark Eschede
Het Eschede Film Animal Park is een uniek dierenpark met als hoofddoel bezoekers speciale dierenervaringen te bieden. Hier worden de taken van de dierentuin - onderwijs en onderzoek, natuur, behoud en recreatie op een aangename en liefdevolle manier onderwezen. De gast komt veel dichter bij de dieren dan in elke andere dierentuin.
www.filmtierpark.de
 
 
Alle Bewertungen über Hotel Landhaus Eden lesen
Kurzurlaub.de
Google Bewertungen
lur_banner_100x80_18
 
Hotline: +49 (0) 5191 938460