Menü
Menü

Soltau & omgeving

 

Stad Soltau

 
Soltau
Soltau
De stad Soltau in de Lüneburger Heide ligt in de zogenaamde Elbe-Weser-driehoek, midden in de stedelijke centra van Hamburg, Bremen en Hannover. Met ongeveer 22.000 inwoners is Soltau de tweede grootste stad in de Heidekreis en een door de staat erkend kuuroord met pekelcentrale.
www.soltau-touristik.de
 
 

Celle Een stad tussen traditie en moderniteit

 
Celle
Celle
Celle is een stad vol spannende contrasten. Hier wordt traditie en moderniteit moeiteloos gecombineerd. Ongeveer 40 kilometer van Hannover, Celle is de pittoreske zuidelijke toegangspoort tot de Lüneburger Heide en werd daarom, niet zonder reden, in 2014 gekozen als een van de meest waardevolle plaatsen in Duitsland met 80.000 inwoners.
www.celle-tourismus.de
 
 

Het gekke huis

 
HET GEK HUIS
HET GEK HUIS
in Bispingen zet alles op zijn kop! Een compleet familiehuis is 180 graden gedraaid, alle meubels zoals. Stoelen, tafels, toiletten, lampen en kasten hangen ondersteboven aan het "plafond". De bezoeker heeft de mogelijkheid om te genieten van deze fantastische ervaring op meer dan 120 m² en twee verdiepingen (10 kamers).
www.dasverruecktehaus-bispingen.de
 
 

Designer Outlet Soltau

 
Designer Outlet Soltau
Designer Outlet Soltau
Winkelbelevenis op de Lüneburger Heide
De Designer Outlet Soltau is een uniek winkeldorp van 13.500 m² met hoogtepunten zoals de vakwerkhuizen met rieten daken - de Heide cottage - die de Designer Outlet Soltau zijn zeer persoonlijke charme geven en u uitnodigen om te winkelen en te blijven hangen.
www.designeroutletsoltau.com
 
 

Oost-Pruisisch staatsmuseum

 
Oost-Pruisisch staatsmuseum
Oost-Pruisisch staatsmuseum
Verken barnsteen in het eigen laboratorium, tuur vanaf de hoge stoel in de uitgestrekte bossen van het voormalige Oost-Pruisen, volg het pad van de opkomst van Pruisen naar de oprichting van het rijk, leer meer over het lot van de ballingen na de Tweede Wereldoorlog, ontdek het Hanze-tijdperk, kijk ernaar belangrijke kunst van Lovis Corinth en Käthe Kollwitz en leer de beroemde Trakehner-paarden kennen.
www.ostpreussisches-landesmuseum.de
 
 

Heath-wax kaarsenfabriek

 
Heath-wax kaarsenfabriek
Heath-wax kaarsenfabriek
Sinds mensenheugenis hebben kaarsen een speciale betekenis voor de mens. Ze dienen niet alleen als een bron van licht, maar creëren ook een harmonieuze sfeer. In onze sierkaarsen worden fabriekskaarsen gesneden volgens oude traditionele ambachten.
www.zierkerze.de
 
 
Alle Bewertungen über Hotel Landhaus Eden lesen
Kurzurlaub.de
Google Bewertungen
lur_banner_100x80_18
 
Hotline: +49 (0) 5191 938460