Menü
Menü

Uittreksel uit onze algemene voorwaarden

  1. Het gastenverblijfcontract wordt gesloten zodra de kamer is besteld en bevestigd (gereserveerd) of, als een overeenkomst niet langer mogelijk was vanwege tijdsgebrek, verstrekt.

  2. De sluiting van het gastenverblijfcontract verplicht de contractpartijen om het contract na te komen, ongeacht de duur van het contract.

  3. De gastheer (hotelier) is verplicht een vergoeding te betalen voor het niet beschikbaar stellen van de kamer aan de gast.

  4. De gast is verplicht de overeengekomen of normale bedrijfsprijs te betalen als de contractuele service niet wordt gebruikt, verminderd met de kosten die door de gastheer zijn bespaard.

  5. De besparingen zijn volgens ervaringspercentages voor de nacht met ontbijt 20% van de overeengekomen prijs, voor halfpension 30% van de overeengekomen prijs en voor accommodatie met volpension 40% van de overeengekomen prijs.

  6. De gastheer wordt te goeder trouw gehouden om ongebruikte kamers opnieuw toe te wijzen om storingen te voorkomen.

  7. Totdat de andere kamer is vergeven, moet de gast betalen voor de duur van het contract volgens para. 5 te betalen bedrag.

  8. Als het voor de gastheer mogelijk is om de ongebruikte accommodatie opnieuw toe te wijzen, vervalt de verplichting van de gast om het bedrag aan andere inkomsten voor deze periode te betalen. Om het in nr. 5 en Als u overlast ondervindt, raden wij u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

  9. Jurisdictie is de plaats van vestiging.
 
Alle Bewertungen über Hotel Landhaus Eden lesen
Kurzurlaub.de
Google Bewertungen
lur_banner_100x80_18
 
Hotline: +49 (0) 5191 938460